Este momentul potrivit alegerii unei agende pentru anul 2021. Stim din alti ani ca nu e bine sa cumparam prea devreme, fiindca oferta nu este atat de mare, dar nici prea tarziu, fiindca stocurile se epuizeaza. Am selectat 5 variante de agende premium din care sa iti alegi agenda ta pentru anul 2021.

Propunerea numarul 1: Agenda Twin

Twin este o agenda super moderna, flexibila, cu dubla deschidere pe orizontala fata-verso. Si surpriza este dubla utilitate a blocurilor: bloc datat saptamanal si bloc nedatat. Disponibila in 6 culori vesele de tip pastel, agenda este potrivita pentru un 2021 spontan si atipic. In plus aceasta agenda poate fi personalizata cu timbru sec, UV și chiar etichetă de rășină, una dintre cele mai noi metode de branding folosite în special pentru marele avantaj de a comunica complet și corect culorile logoului dumneavoastră, chiar și policromie. Agenda este disponibila aici: agende UNIKA.

 

Propunerea numarul 2: Agenda Como albastra sau argintie

 

Agenda Como originala este de culoare albastra, acel albastru caracteristic lacului Como, stralucitor in orice anotimp. Agenda aceasta este spectaculoasa, pentru ca va straluci in maini pentru 365 de zile. Agenda este potrivită persoanelor îndrăznețe, culorile sidefate ale coperților atrag atenția și pun accentul pe îndrăzneală. Placerea la palparea copertii face toti banii si este din punctul nostru de vedere o varianta excelenta pentru anul 2021. Albastru sau argintiu.

 

 

Propunerea numarul 3: Agenda Ravelo

Agenda Ravelo de la UNIKA este optiunea romantica, intrucat spune o poveste. Agenda care nu spune o poveste nu inseamna nimic. Cum putem descrie coperta acestei agende ? Flexibila, moale la atingere, cu un format prietenos cu colțuri rotunjite, clapă de pix – REGLABILĂ pentru cât mai multe dimensiuni, imbinari cu stil si finisaje foarte atent lucrate. Aceasta agenda aduce cu sine un spirit liber si apetitul pentru cat mai multe planuri de viitor.

 

 

 

 

 

Optiunea numarul 4: Evolution

Dupa cum ii sugereaza numele, evolutia este cel mai potrivit cuvant pentru a descrie felul in care aceasta agenda se diferentiaza de celelalte. Vremea agendelor standard, fara aspect, formale, tipizate, reci si fara personalitate a trecut. Acum fiecare dintre noi simte nevoia ca lucrul pe care il poarta aproape 365 de zile pe an sa fie personalizat, sa fie evoluat, sa fie un obiect al timpurilor noastre. Agenda Evolution este o agenda a anului 2021. Superba la exterior si foarte bine organizata la interior, aceasta agenda ne va sustine in proiectele noastre de viitor in planul evolutiei, in planul perfectionarii de la zi la zi, de la etapa la etapa. Alegeti aceasta agenda cu speranta la un 2021 in evolutie.

 

Optiunea numarul 5: agenda Lois

 

Esti cumva un om de cariera ? Esti cumva un om important in afaceri, in cultura, in marketing, in management ? In 2021 este timpul sa te pui pe primul loc. Anul 2020 a fost un an dificil, cu multe compromisuri si in general cu prea multe lucruri pe care ni le doream sa fie altfel. Anul urmator problemele se vor rezolva si trebuie sa ne intoarcem la noi insine. Agenda LOIS este la intersectia dintre office, fashion, lux si utilitate. Office pentru ca agenda aceasta este conceputa pentru un om de cariera. Este fashion pentru ca este mult dichis. Este lux pentru ca piele straluceste. Este utila pentru ca interiorul este impecabil.

 

Toate agendele prezentate se regasesc in catalogul UNIKA pentru 2020-2021 – cel mai mare producator de agende din Romania. Pe langa aceste 5 optiuni, puteti regasi si altele, in total fiind in jur de 135 de modele, cu variatii de coperte, feluri diferite de piele, numeroase culori, diferite formate pentru blocul interior, disponibile la vanzare chiar si cu personalizari de genul: folio, timbru sec, serigrafie, print uv, gravura, broderie, colorare cant, aplicare de eticheta metalica sau eticheta de rasina.