Bebelușii nu sunt foarte materialisti. Nu le pasă de cât de frumoase sunt obiectele decorative din creșă, de cât de educative sunt jucăriile lor sau de cât de la modă le sunt hainele. De fapt, există foarte puține articole de care chiar are nevoie un bebeluș: un loc de dormit, scutece, un scaun auto, îmbrăcăminte de bază și lapte.

 

Totuși, deși nevoile unui bebeluș sunt simple, asta nu înseamnă că la fel trebuie să fie și ale dvs. Există o mulțime de articole pentru bebeluși pe piață în zilele noastre care vă pot îmbunătăți în mod semnificativ capacitatea de a vă îngriji copilul sau pur și simplu o pot face mult mai ușoară.

Dar înțelegerea utilității reale a acestor articole este adesea copleșitoare. În plus, cheltuielile pot fi înspăimântătoare. Deci, cum determinați pe ce merită să cheltuiți bani și ce este, în esență, lipsit de valoare?

Pentru a începe, iată o listă de câteva elemente esențiale pentru bebeluși, care vă vor face viața și îngrijirea copilului mult mai simplă.

1. Umidificator

În sine, un umidificator nu este prea interesant. Totuși, nu vă veți da seama de adevărata sa utilitate până la prima răceală.

Când un bebeluș este răcit, nu puteți face prea multe pentru el, în ceea ce privește medicamentele și suflarea nasului. Cu toate acestea, un umidificator îi permite bebelușului să respire mai ușor, mai ales în cazul nasului înfundat și a tusei, ajutându-l și să doarmă mai bine.

Alegeți un umidificator care are filtru și care este ușor de curățat. Luați în considerare adăugarea câtorva picături de ulei esențial (de exemplu, de eucalipt) în apă.

2. Monitor video

Putem rezuma beneficiile unui monitor video în 2 cuvinte: liniște sufletească. Asta veți obține atunci când copilul dvs. este singur într-un pat de bebeluș, cu ușa închisă.

Este reconfortant să puteți vedea întotdeauna copilul dormind liniștit. Și dacă el sau ea nu doarme, este cu siguranță plăcut să vedeți ce face. De asemenea, vă ajută să știți dacă are nevoie de atenție, în orice moment.

3. Pat de bebeluș sau Co-Sleeper

Pentru mamele care alăptează, co-sleeperul este o soluție minune. Sau cel puțin un salvator al somnului. Acesta este un pat de bebeluș care se fixează în siguranță pe pat.

Este o alternativă mai bună la împărțirea directă a patului cu bebelușul dvs. și vă permite să vă alăptați cu ușurință copilul în mijlocul nopții, fără a fi nevoie să vă ridicați din pat și să mergeți până în creșă.

4. Cărucior cu scaun auto convertibil

Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să folosiți scaunul auto pentru bebeluși în mai multe feluri. Un cărucior cu scaun auto pentru bebeluși încorporat este relativ ușor, ca greutate, și simplu de desfășurat cu o mână. Scaunul pentru bebeluș se fixează pe cărucior sau în mașină și aveți o soluție care nu necesită o manipulare excesivă a bebelușului.

Cel mai important, bebelușul nu se trezește în mijlocul procesului de desfacere de pe scaunul auto și de prindere în cărucior. Acesta este un avantaj în sine.

5. Pompa de sân

O pompă de sân bună este esențială dacă sunteți o mamă care lucrează și doriți ca bebelușul dvs. să aibă parte de beneficiile laptelui matern pe tot parcursul zilei. Mai mult decât atât - și acesta poate fi cel mai mare avantaj - puteți pompa înainte de culcare noaptea iar soțul se poate trezi pentru a hrăni bebelușul în timp ce dvs. dormiți mai mult.

Este, de asemenea, avantajos să aveți o pompă la îndemână dacă corpul simte că trebuie să alăptați când sunteți undeva fără copil, cum ar fi la locul de muncă.