Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor recrutează candidați  pentru admiterea în instituțiile de învățământ  sesiunea ianuarie 2020.

Pentru această sesiunea de admitere sunt scoase la concurs 360 de locuri, după cum urmează: 190 de locuri la Școala Militară de Sobofițeri de Jandarmi ’’Grigore Alexandru Ghica’’, Drăgășani, învățământ cu frecvență, durata studiilor 1 an; 170 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș”, Fălticeni, învățământ cu frecvență, durata studiilor 1 an. Tinerii bihoreni, interesați de o carieră în Jandarmeria Română, pot depune cererile tip de înscriere la sediul Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor până la 15 noiembrie 2019 . Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea, desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere, se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, din strada Universiţii, nr. 2, de luni până vineri între orele 08.30- 15.30. Informaţii suplimentare pot fi oferite la numerele de telefon 0259.430.770; interior 24535 (Resurse Umane), în acelaşi interval de timp. Toate condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi şi actele necesare pentru înscriere, le aflaţi şi  accesând linkul: 

http://www.jandarmeriabihor.ro/wpcontent/uploads/2019/09/Anunt_Jandarmeria_Bihor_internet_scoli_militare_SEPTEMBRIE_2019.pdf