Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) continuă proiectele cu un nou management.

Adunarea Generală a Acționarilor APTOR a aprobat pe data de 27 septembrie numirea lui Alexandru Chira în funcția de director general, cu un mandat de patru ani, pentru intervalul 2022-2026. Alexandru este membru al echipei Visit Oradea din 2019, fiind inițiatorul multor proiecte majore dezvoltate de organizație, din care menționăm întocmirea documentației care a stat la baza obținerii statutului de areal balnear pentru Oradea, obținerea statului de ONG de utilitate publică, campania de gratuități pentru turiști „Oradea cu Drag” și a unor evenimente precum: Sounds of Oradea Festival, Digital Crusade, Conferințele Dilema Veche și Unchain Fintech Festival.

„Îmi doresc să continuăm proiectele existente importante, apreciate de orădeni și turiști, deopotrivă, dar îmi propun, totodată, să dezvoltăm și noi direcții, prin care să aducem plus valoare orașului și comunității“, a declarat Alexandru Chira. Schimbarea managerială a survenit în urma retragerii din poziția de director general a Alinei Toie.

De la începutul acestui an și până în prezent, Visit Oradea a organizat 23 evenimente și a fost implicată, ca partener, în 40 de evenimente desfășurate în Cetatea Oradea.