Membrii Vivere au obţinut premii importante la cea de-a 37-a ediţie a Festivalului Internaţional Ursuleţul de Aur Baia Mare, evenimentul fiind considerat, în acest moment, cea mai îndrăgită şi cea mai longevivă manifestare muzicală cu copii şi pentru copii.

Ediția a 37-a a „Ursulețului de Aur” a avut  loc în perioada 24-26 septembrie, la Teatrul Municipal din Baia Mare. De-a lungul anilor, pe scena festivalului au urcat peste 8.000 de interpreți din țară și de peste hotare, cu vârsta între 5 și 18 ani, peste 3.000 de ursuleți de pluș ajungând la premianți. Juriul acestei ediții a fost format din: Horia Moculescu- președintele juriului, Mihai Alexandru, Iuliana Marciuc, Amelia Banică, Viorica Pârja, AMI, și Doina Elena Bentu, organizatoarea festivalului.

„Un festival, o poveste nesfârșită cu oameni care îți dau curaj, oameni care te inspiră, care îți dau sclipire. Ursulețul de Aur înseamnă oameni, îmbrățișări, dragi revederi. Doina Elena Bentu și Ursulețul său de Aur m-au făcut să îmi doresc ca în fiecare an să fiu parte din această minunată poveste…”, a transmis Valeria Mişcuţia, preşedinta Star Vivere Oradea.

Recunoştinţa sa vine şi în urma rezultatelor foarte bune de care s-au bucurat membrii Vivere în cadrul acestui concurs. Astfel, Trofeul de platină a fost câştigat de

Dania Micula, în vârstă de 9 ani. Trofeul de argint a fost câştigat de Karina Csaszar la categoria 11 ani, şi de Dragoș Costolas, la categoria 8 ani. Trofeul grupei 5-7 ani a fost câştigat de Oana Unguraş, în vârstă de 6 ani. Trofeul grupei 8-10 ani a fost câştigat de Maya Siladi, în vârstă de 9 ani, iar trofeul grupei 11-13 ani a fost câştigat de Iris Toth, în vârstă de 11 ani. Premiul I a fost obţinut de: Sara Raisa Roman - 9 ani, Sonia Pop Deac - 11 ani, Timea Csaszar - 15 ani. Premiul II a fost obţinut de Ana Pop Caragea, în vârstă de 7 ani, iar premiul III de: Ana Meister - 6 ani, Maria Ropotean- 12 ani. O menţiune i-a revenit Nectariei Vulpe, în vârstă de 6 ani.