Sub genericul „Magia Dansului”, sâmbătă, 16 iunie, la Școala Gimnazială Dacia din Oradea, a avut loc un spectacol artistic de nota zece, prezentat de fetițele care fac parte din Clubul Ritmic Art Oradea, coordonat de Andrada Bălaș.

 

Spectacolul a constat în prezentarea a 25 de momente artistice, atât solo, cât și de grup, pe care micuțele balerine le-au pregătit împreună cu Andrada Bălaș, antrenoarea lor de gimnastică.

Evoluția fetelor a fost apreciată la superlativ de către toți cei prezenți: părinți, bunici, frați, surori, verișori, unchi și mătuși, care le-au susținut pe fetițe cu aplauze, le-au filmat și fotografiat minute în șir.

„Spectacolul a constat în 25 de momente artistice, pe care noi le prezentăm și cu alte ocazii. Au participat fetițe cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, care au prezentat atât momente din balet, cât și din show dance”, ne-a declarat Andrada Bălaș.

În semn de recunoștință pentru prestația lor impecabilă din cadrul spectacolului, micile artiste au primit, la final, cupe, medalii și diplome.

De menționat că anul acesta, echipa Ritmic Art Oradea a participat la peste cinci competiții internaționale, de unde s-a întors cu peste 100 de medalii.

„Iubesc copiii, întotdeauna e o plăcere să lucrez cu ei. Ne înțelegem foarte bine și mă bucur când văd că munca mea dă roade”, ne-a declarat antrenoarea echipei.

Clubul Ritmic Art a fost înființat la Oradea de Andrada Bălaș. În cadrul clubului, antrenamentele se desfășoară de două ori pe săptămână, fiind bineveniți toți copiii, atât băieți, cât și fete.

Cei care doresc să pășească în lumea dansului sau a baletului o pot contacta pe Andrada Bălaș pe pagina de facebook a clubului: „Cursuri de gimnastica-balet şi show dance Oradea”.