Lipiciul la public pe care l-a avut prima ediţie a „Târgului de produse şi obiceiuri tradiţionale bihorene" i-a determinat pe organizatori să repete isprava. Ba mai mult, astfel de întâlniri ale producătorilor tradiţionali din Bihor, dar şi din alte judeţe, precum şi din Ungaria, se vor repeta din două în două săptămâni.

„Petrecerile tradiţionale vor deveni o constantă la ERA, căci orădenii se vor putea bucura o dată la două săptămâni de bunătăţile şi cântecele româneşti", transmit organizatorii. De vineri şi până duminică în galeriile comerciale ale parcului, producătorii tradiţionali îşi vor întinde standurile cu produse, iar sâmbătă toţi orădenii care vor intra în complexul comercial de pe Calea Aradului se vor bucura de spectacolul oferit de Ansamblul Crişana. În cele trei zile ale târgului orădenii vor putea alege de pe tarabe tot soiul de bunătăţi: miere de albine, polen şi propolis, telemea şi caşcaval de oaie şi capră, smântână, unt şi brânză proaspătă de vacă, gemuri, dulceţuri şi compoturi de casă, cârnaţi şi alte afumături, precum şi murături şi diferite tipuri de zacuscă, vin roşu, alb pălincă sau vinars.

Nici acest week-end nu este lipsit de premii şi surprize, căci cei mai vrednici 300 de vizitatori vor primi gratuit câte un cozonac delicios.

În plus, datorită numărului mare de orădeni care s-au bucurat de prima ediţie a târgului, Cramele UR au decis să pună la bătaie, săptămânal, câte 10 litri de vin, începând cu 8 noiembrie.