Termoficare Oradea a decis suspendarea activității Biroului Unic din cadrul Primăriei Oradea începând de ieri, 16 martie, în urma recomandărilor Comitetului Național pentru Situații de Urgență, în scopul prevenirii răspândirii coronavirus.

Într-un comunicat de presă, societatea orădeană de termoficare a transmis că depunerea petițiilor şi solicitărilor se va realiza în una din următoarele modalități: prin accesarea Secțiunii Utile Clienți -> Formulare de pe pagina web www.termoficareoradea.ro, unde sunt încărcate toate formularele care se găseau la Biroul de Relații cu Publicul din incinta Primăriei Oradea; prin accesarea Secțiunii Utile Clienți -> Relații cu Publicul de pe pagina web www.termoficareoradea.ro, unde este un formular standard care poate fi utilizat pentru orice tip de solicitare; prin transmiterea solicitărilor în orice format pe adresele de e-mail relatii@termoficareoradea.ro şi secretariat@termoficareoradea.ro.

În ceea ce privește achitarea facturilor, Termoficare Oradea recomandă consumatorilor să apeleze la plata prin virament bancar în conturile specificate pe factură, să plătească online accesând aplicația Cont Client sau să plătească la automatele instalate la băncile Transilvania, Raiffeisen, BCR, BRD și prin Partenerii Paypoint.

„Facturile pot fi descărcate din aplicația Cont Client de pe site-ul www.termoficareoradea.ro, iar pentru cei care nu au această posibilitate este suficient să ne transmită o solicitare pe una din următoarele adrese de e-mail relații@termoficareoradea.ro și secretariat@termoficareoradea.ro și noi le vom transmite pe acea adresă. Pentru a putea întocmi și transmite facturile către consumatori în termen, îi rugăm să ne comunice consumurile până în data de 25 a lunii în curs, pe adresa de e-mail facturare@termoficareoradea.ro sau telefonic la numărul: 0752/249.059. Pentru orice informații suplimentare, angajații Termoficare Oradea S.A. vă stau la dispoziție la numerele de telefon indicate pe site-ul nostru, respectiv pentru relații cu publicul gratuit telverde: 0800/070.800, iar pentru semnalarea problemelor în furnizarea agentului termic: 0259/467.577”, mai menţionează Termoficare Oradea.