Începând de luni, 23 martie, pe tot parcusul perioadei în care sunt suspendate cursurile școlare, Teatrul Arcadia își invită spectatorii în mediul virtual, pe pagina de socializare a trupei, acolo unde vor avea loc, zilnic, activități dedicate copiilor.

Astfel, în fiecare zi de luni, publicul teatrului va face cunoștință cu un actor al Trupei Arcadia. Cititorii mici și mari sunt invitați să afle ce cărți le-au marcat artiștilor copilăria, care sunt năzbâtiile de care își aduc aminte, cum ar transforma, cu o baghetă magică, lumea în care trăim, într-o lume mai bună pentru copii, și multe alte povești, dezvăluiri și întâmplări haioase.

Marțea, cei mai mici dintre orădeni, sunt invitați să vizioneze programul Povestea serii. În fiecare zi de la marți, de la orele 19.30, copiii au ocazia de viziona și asculta o poveste de noapte bună, alături de actorii trupei.

Miercurea, este ziua dedicată videoclipurilor educative. Membrii Arcadia invită spectatorii, în fiecare zi de miercuri, de la ora 11.00, să urmărească un tutorial. Spectatorii pot afla cum să confecționeze păpuși din obiecte reciclabile, cum să realizeze clovnerii sau trucuri de magie, cum se poate crea un joc de umbre pe perete, și pot viziona o serie de alte tutoriale educative.

Joia este Ziua Copiilor Bihoreni. În fiecare zi de joi, de la ora 11.00, pe pagina de socializre a trupei va fi distribuit un moment artistic realizat și filmat de copiii talentați din public. Orădenii pot vota videoclipul favorit, urmând ca protagoniștii filmărilor cu cele mai multe aprecieri să fie premiați.

Vinerea e ziua filmărilor surpriză, iar sâmbăta, de la ora 11.00, se va putea viziona un spectacol de teatru. Primul spectacol programat, care va fi difuzat tot pe pagina de socializare, va avea loc sâmbătă, 28 martie. Este vorba despre spectacolul Motanul Încălțat, în regia lui Traian Savinescu, prima versiune cu păpuși a operei cu același nume, a maestrului Cornel Trăilescu. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste mai mari de 6 ani.