Orădenii care vor să cunoască care este situația impozitelor și taxelor pentru 2022 în Oradea și care va fi revizuirea zonării fiscale sunt invitați să consulte cele două proiecte de hotărâri. Cei care doresc pot face și propuneri.

Primăria Oradea a lansat spre consultare publică două importante proiecte de hotărâri, unul privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2022, iar celălalt privind revizuirea zonării fiscale a teritoriului Municipiului Oradea. Actele normative supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Oradea, oradea.ro, la Dezbateri publice sau la sediul Primăriei Municipiului Oradea din Piața Unirii nr. 1.

Cei care doresc să transmită propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectele supuse dezbaterii publice o pot face până pe 2 noiembrie 2021. Transmiterea propunerilor, sugestiilor și opiniilor se poate face prin email pe adresa: primarie@oradea.ro, prin fax la nr. 0259.437.544, prin poștă pe adresa Primăriei Municipiului Oradea, Piața Unirii, nr. 1 și prin depunere la Centrul de relații cu publicul – Primăria Municipiului Oradea, Piața Unirii nr. 1.

Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: „Recomandare privind proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2022”, sau „Recomandare privind proiectul de hotărâre privind revizuirea zonării fiscale a teritoriului Municipiului Oradea”.