Prima zi a Târgului de Paști din Cetatea Oradea, vineri, 26 aprilie, a fost una relaxată. Până pe 6 mai, orădenii au la dispoziție peste 40 de amplasamente cu preparate care mai de care mai apetisante și gustoase, decorațiuni și articole de artizanat, dar și o mulțime de surprize pentru cei mici. 

 

Programul ediției 2024 a Târgului cuprinde numeroase activități, ateliere și jocuri pentru copii, care își vor putea testa și exersa din plin abilitățile creative. Din program nu vor lipsi sesiunile de baloane modelate, pictură pe față, decorarea de ouă gigant, vânătoare de ouă de ciocolată și întâlnirile cu Iepurașul de Paști. Distracția pentru cei mici va fi asigurată și de cele peste 10 atracții amplasate în curtea exterioară a Cetății, precum și la Atelierul Lutelierului din curtea interioară.

Peste 40 de amplasamente îi vor întâmpina pe cei care trec pragul Târgului cu preparate care mai de care mai apetisante și gustoase, dar și cu decorațiuni și articole de artizanat. De la plăcinte și langoși la burgeri suculenți, pizza sau tornado chips, orice pofticios va găsi ceva pe placul său. Și oferta de preparate dulci este extrem de generoasă, cu preparate precum bubble waffle, înghețată, ciocolată de casă, turtă dulce, cafea sau kürtőskalács.

Programul zilnic și lista completă a activităților târgului pot fi consultate pe pagina de Facebook: @targuldepastioradea sau pe targuldepastioradea.ro.

Târgul de Paști Oradea este un eveniment organizat de Visit Oradea și Primăria Municipiului Oradea.