Recent, postul de radio Naţional FM şi-a extins reţeaua cu trei noi frecvenţe, dintre care una, la Suceava, se află deja în emisie, pe 90,4 fm. Alte două staţii urmează a fi pornite în prima parte a anului 2018, una la Oneşti (judeţul Bacau), iar cealaltă la Dragăşani (judeţul Vâlcea).

În municipiul Suceava, a avut loc, zilele trecute, evenimentul de lansare a postului de radio Naţional FM. În număr mare, sucevenii s-au bucurat mai întâi de un spectacol în aer liber pe scena special amenajată în faţa Casei de Cultură a municipiului, în mijlocul căsuţelor Târgului organizat cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La eveniment a luat parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Cei prezenţi au urmărit evoluţia mai multor ansambluri artistice populare din judeţ, dar şi câţiva interpreţi de muzică uşoară şi populară din Bucovina, în frunte cu cunoscutul solist Sorin Filip, managerul Centrului Cultural Suceava şi fost director al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu”. În partea a doua a spectacolului, pe scenă a urcat îndrăgita solistă de muzică uşoară Corina Chiriac.

Seara, evenimentul de lansare a continuat în incinta complexului comercial Iulius Mall, la acesta participând mai multe sute de persoane care au asistat la un spectacol de aproape două ore cu Doamna cântecului naţional, Corina Chiriac. În final, pentru cei prezenţi a fost organizată şi o sesiune de autografe.

Reţeaua Naţional FM include în momentul de faţă nu mai puţin de 35 de staţii locale în întreaga ţară, fiind una dintre cele mai extinse din România, alături de alte reţele naţionale precum Europa FM sau Digi FM.

Naţional FM poate fi recepţionat la Bucureşti, Timişoara, Arad, Reşiţa, Lugoj, Deva, Brad, Baia Mare, Zalău, Bistriţa, Câmpia Turzii, Blaj, Târgu-Mureş, Sibiu, Braşov, Petroşani, Târgu-Jiu, Craiova, Slatina, Piteşti, Târgovişte, Ploieşti, Giurgiu, Slobozia, Constanţa, Tulcea, Suceava, Comăneşti (jud. Bacău), Turnu Măgurele (jud. Teleorman), Zimnicea (Teleorman), Făget (jud. Timiş) şi Văratec (Maramureş).

În judeţul Bihor, Naţional FM se ascultă în Oradea (pe frecvenţa 107,5 fm), Beiuş (99,9 fm) şi Marghita (95,8 fm).

De asemenea, postul poate fi ascultat şi online pe www.nationalfm.ro.

Aşadar, muzică uşoară românească şi mult umor de calitate cu marii actori ai României, precum şi cele mai importante informaţii ale zilei se pot afla urmărind Matinalul Naţional FM, cu Mihai Dacin, „România vorbeşte”, cu Denis Ciulinaru, „România la drum”, cu Daniela Morari, „Ecofrecvenţa”, cu Zoli Toth, şi „Alegeţi melodia preferată”, cu Daniela Cap.