Bianco Milano este gelateria care aduce atmosfera autentic italiană în mijlocul orădenilor. Dotată cu echipamente, ingrediente și chiar un maestru italian, gelateria își deschide porțile pe strada Republicii, în locul fostei cofetării Minerva. Brandul promite experiențe de neuitat și oferirea unor momente de bucurie împărtășită alături de cei dragi, în fiecare linguriță de gelato.

 

"Suntem prezenți încă din 2013 pe piața din Satu Mare și avem cereri de foarte mult timp să ne facem apariția și în alte locuri din țară. Am ales Oradea pentru atmosfera cosmopolită și modul în care s-a dezvoltat orașul în ultimii ani; suntem foarte încrezători că produsul nostru va fi pe gustul orădenilor." - declară Cristian Sabo, brand managerul lanțului.

 

Promisiunea Bianco Milano este aceea de a transforma brandul într-un lanț de gelaterii de talie internațională, pornind cu cele de la Satu Mare și Oradea, și continuând cu promisiunea de a ajunge în orașe precum Cluj sau București în următorii doi ani, urmând ca apoi să depășească granițele României, inclusiv printr-un sistem de francizare.

 

Gelato sau înghețată?

Atunci când spunem că Bianco Milano aduce produse autentic italiene, e necesar să vorbim despre o distincție clară existentă între gelato și înghețată.

Spre deosebire de înghețata obișnuită, gelato are o densitate sporită, întrucât e produs din lapte integral, cu o cantitate de grăsime cuprinsă între 5 și 7 %, constituind un desert ușor și mai sănătos. Înghețata este de regulă produsă din smântână, grăsimile ajungând la aproximativ 20% din cantitate sau chiar mai mult. În plus, gelato este un amestec obținut la viteze de mixare reduse, dens și fin datorită volumului mic de aer rămas în compoziție, de până la 25 - 30%, pe când înghețata este o compoziție cu o textură mai degrabă aspră, sticloasă, care înglobează un volum de aer care poate ajunge până la 50%.

 

"Ne-am promis să aducem la Oradea acel je-ne-sais-quoi al gelateriilor italiene în combinație cu o calitate ireproșabilă a produselor. Niște produse fără conservanți, agenți de emulsionare și stabilizatori, contrar înghețatei pe care o găsim în comerț.” a completat Cristian Sabo.

 

Despre Bianco Milano

Bianco Milano este o gelaterie autentic italiană prezentă pe piața din anul 2013 în România, în orașul Satu Mare. Pe lângă o gamă diversificată de deserturi înghețate, potrivite pentru orice vreme, gelateria promite preparate cu ingrediente proaspete și naturale, aducând garanția unei atmosfere perfecte, într-un loc prietenos și primitor.

Pentru mai multe informații accesați: www.biancomilano.ro.