Făt Frumos îi așteaptă pe cei mici la o nouă de piesă de teatru, susținută de compania Trendart - Comoara cu Povești.

Sâmbătă, 22 februarie 2020, prichindeii sunt invitați la spectactolul „Făt Frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos”, într-o interpretare captivantă, care se va desfășura între orele 11.00 și 12.30, în sala de evenimente a centrului comercial ERA Park Oradea.

Spre deosebire de basmele „tradiționale”, de data aceasta Zmeul nu mai este fiorosul cu care ne-am obișnuit, ci este un personaj sensibil și bun, care se emoţionează, plânge, se îndrăgosteşte, iubeşte, ba chiar cântă şi dansează.

La rândul său, Făt Frumos este un mofturos, răsfăţat, gelos și egoist. Totuși, împreună cu o prinţesă frumoasă, este gata să ofere un show muzical, amuzant, antrenant și interactiv, pe placul copiilor.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș și Daniel Teszler. Regia artistică este semnată de Mihai Păun, regizor invitat din Galați, scenografia este semnată de Csuri Emese, iar mixajul și înregistrarea în studio au fost asigurate de ing. Veres Laszlo. Managementul trupei este asigurat de Marius Aron și Eric Christian Aron.

Ca de obicei, intrarea este liberă pentru toată lumea, toți cei interesați fiind așteptați cu drag la eveniment!