Compania Ryanair va introduce începând din aprilie 2019 trei zboruri săptămânale între Cluj şi Londra, a anunţat ieri operatorul aerian.

 

Ryanair a anunțat prima sa rută din Cluj, al cincilea său aeroport din România, cu un serviciu către Londra Southend care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale începând din aprilie, ca parte a calendarului din vara 2019.

„Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului Always Getting Better care include: tarife reduse pentru bagajele înregistrate - o taxă mai mică de 25€ pentru un bagaj de 20kg, Ryanair rooms cu 10% în credit de călătorie, Ryanair transfers - opțiuni lărgite de transport terestru cu noul partener Car Trawler, promisiunea punctualității - 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp şi promisiunea de preț - găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair”, arată operatorul aerian.

Olga Pawlonka, sales & marketing manager CEE & Balkans, Ryanair, a declarat că pentru a sărbători prima rută din Cluj, compania scoate la vânzare locuri în promoție de la 24.99 euro pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 15 iunie.

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, declară David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj.