În vârstă de doar 6 ani, Riana Ciora este o prezență remarcabilă pe scena națională și internațională a modellingului pentru copii. Sub îndrumarea lui Marius Molan, la prestigioasa agenție MModelsKids, Riana își face un nume în industrie, impresionând cu participările și premiile sale la evenimente de profil din întreaga lume.

 

Cariera orădencei a început când avea doar 4 ani. De atunci, Riana a pășit pe cele mai importante podiumuri ale lumii, adunând experiență valoroasă și câștigând o serie de concursuri naționale și internaționale.

Recent, pe 12 mai, Riana a participat la Losky Fashion Week, în Ploiești, unde a defilat pentru nu mai puțin de 12 designeri. În cadrul aceluiași eveniment, micuța model a câștigat titlul de Best Attitude Princess, la concursul de modelling Losky Top Model Kids, evidențiindu-se prin atitudinea și dezinvoltura ei pe podium.

Premiile pe care le-a obținut Riana, până acum, sunt numeroase și impresionante. Pe 7 mai 2023, a câștigat titlul de Miss Crișana, la concursul Kids Top Model Crișana, organizat de Kids Top Model Academy București, unde juriul a fost format din celebrități precum: designerul Cătălin Botezatu, actorul Stelian Milu și Rodica Tulvan, reprezentanta Amavi. Alte titluri notabile includ: Miss Galaxy Junior, la concursul Miss&Mister Antalya Fashion Star din Turcia, Miss Beauty Romania 2023, la concursul Little Miss&Mister Romania, locul II, în cadrul concursului Become a model, The Best photomodel la IT Kids Brand Awards Bucuresti, Best Attitude la Kids Top Model București.

Riana a avut, de asemenea, participări internaționale la festivaluri de modă de renume, precum Paris Fashion Week și Milano Fashion Week, și a realizat shootinguri profesionale în locații iconice, precum Galleria Vittorio Emanuele, Turnul Eiffel și DisneyLand Paris.

În afară de cariera în modelling, Riana este o elevă sârguincioasă la Winnie Academy Little School, unde a câștigat locul I la concursul național „Amintiri din copilărie”, la etapele I și II (2022-2023).

Orădeanca practică sporturi, cum ar fi tenis, înot și echitație, și se bucură în timpul liber de animalele sale de companie, doi căței și cinci pisici.

Privind spre viitor, Riana se pregătește pentru o serie de evenimente majore: Dubai Fashion Week, Best Model of Universe la Barcelona, în august 2023, și City Fashion Week la Cluj-Napoca, în noiembrie 2023.