Drama „Beznă de mină”, de Csaba Székely, a deschis microstagiunea din 2019 a Teatrului Szigligeti din Oradea. Inedita reprezentație a fost urmată de o cină organizată pentru partenerii și susținătorii teatrului.

Microstagiunea din 2019 a Teatrului Szigligeti a început cu o reprezentație inedită a dramei „Beznă de mină”, de Csaba Székely. Evenimentul de final de stagiune se desfășoară în perioada 17-23 iunie, și include toate spectacolele prezentate în premieră în stagiunea 2018/2019. Teatrul Szigligeti a invitat antrepenorii, liderii de instituții culturale și de învățământ, dar și reprezentanți locali și județeni la o întâlnire informală și o masă festivă pregătită de o echipă condusă de actrița Tünde Tóth, mulțumindu-le pentru sprijinirea activității teatrului în perioada trecută. La cină, managerul Katalin Czvikker și directorul artistic al trupei, Eszter Novák, au subliniat importanța și aprecierea de care se bucură Teatrul Szigligeti în rândul comunității locale. Potrivit reprezentanților Teatrului Szigligeti, microstagiunea continuă la Oradea cu spectacole studio și în Sala Mare, însă vor avea loc și întâlniri cu publicul, o festivitate dedicată solstițiului de vară, precum și gala premiilor trupelor.

După spectacolul de închidere a microstagiunii, care va avea loc duminică, 23 iunie, teatrul va organiza tradiționala gală de decernare a premiilor stagiunii. În cadrul acesteia, vor fi decernate premiile juriului, dar și premiul publicului pentru cel mai îndrăgit actor al Trupei. Actorul preferat al publicului poate fi votat pe pagina web a Teatrului Szigligeti, dar și pe buletinele de vot pe care le va primi în timpul spectacolelor.

Bilete și abonamentele pentru microstagiune, care costă 20 de lei, sunt valabile pentru trei spectacole. Acestea sunt deja disponibile la casieria teatrului (deschisă luni și joi, între orele 10.00 și 15.00, marți, miercuri și vineri, între orele 14.00 și 19.00, sau cu o oră înaintea începerii spectacolelor), respectiv online, pe www.biletmaster.ro.