Municipalitatea orădeană a anunţat primul câştigător din acest an al campaniei „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

Este al șaptelea an în care Primăria Oradea, prin Direcția Economică, derulează campania „Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”, cu scopul de a stimula contribuabilii să-și achite online dările către stat.

La prima extragere computerizată din acest an au fost înscriși 5.787 contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs, în perioada 9 – 15 ianuarie. Conform calendarului stabilit, joi, 19 ianuarie, a avut loc prima extragere, care l-a desemnat câștigător pe Știube Daniel, domiciliat pe str. Ioan Pop Reteganul. Acesta va fi înștiințat prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători. Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.

Reamintim că Primăria Oradea îi premiază pe contribuabilii, persoanele fizice și juridice, care plătesc integral, în perioada 9 ianuarie – 31 martie 2023, impozitele datorate bugetului local pe anul în curs, online prin portalul www.oradea.ro secțiunea plăți online, www.ghiseul.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay.

Extragerea următoare va avea loc în data de 26 ianuarie.