Hotelul Continental din Oradea a găzduit, joi seara, petrecerea de sfârşit de an care a devenit deja tradiţie în lanţul hotelier, eveniment care s-a bucurat de prezenţa autorităţilor locale, a partenerilor de afaceri, dar şi a clienţilor fideli. Cei peste 135 de invitaţi au avut parte nu numai de binecunoscuta ospitalitate a gazdelor, ci şi de muzică şi meniuri tradiţionale româneşti şi internaţionale de calitate. Marcarea sfârşitului de an şi a sărbătorilor de iarnă de către Hotelul Continental a început acum câţiva ani, şi de atunci s-a păstrat tradiţia, evenimentul fiind mai mult decât o petrecere, un prilej de a mulţumi colaboratorilor, angajaţilor şi clienţilor fideli ai hotelului. Joi seara, au răspuns invitaţiei conducerii Hotelului Continental autorităţile publice locale şi judeţene, oameni de afaceri, parteneri sau clienţi, în total peste 135 de invitaţi. "Anul 2006 a fost pentru Hotelul Continental din Oradea unul dintre cei mai buni ani. Peste 160.000 de turişti ne-au călcat pragul şi am găzduit mai mult de o peste 600 de conferinţe, congrese, competiţii sportive şi simpozioane interne şi internaţionale. Mulţumim colaboratorilor noştri, partenerilor şi angajaţilor, oameni care au muncit şi au obţinut rezultate remarcabile în acest an", a precizat Andrei Pop, managerul hotelului. Cei mai buni parteneri ai Hotelului Continental Oradea au fost premiaţi de conducerea unităţii, joi seara. Cel mai bun partener a fost desemnat agenţia de turism Reimturs Oradea, şi cele mai bune două companii partenere, Plastor şi Celestica. Nici colectivul hotelului nu a fost uitat, ospătarii, bucătarii şi barmanii care au obţinut rezultate notabile la diverse concursuri de specialitate fiind generos răsplătiţi. Astfel, au intrat în posesia unor premii substanţiale Gabriel Cucşa, bucătarul care a obţinut locul III pe ţară la un concurs gastronomic, ospătarul Camelia Brânzaş, locul II la faza naţională a unui concurs de specialitate, somelierul Iuliu Tâmpa, câştigătorul unui loc II tot la un concurs naţional, şi barmanul Corina Macavei, desemnat drept cel mai creativ barman din ţară. Un alt angajat al Hotelului Continental Oradea, care a adus cinste nu numai lanţului hotelier, ci şi întregii ţări, bucătarul şef Eugen Bar, a fost premiat, acesta obţinând medalia de bronz la Cupa Mondială a gastronomilor, competiţie la care au participat peste o mie de bucătari din 54 de ţări. Invitaţii prezenţi la petrecerea de sfârşit de an s-au bucurat de meniurile variate pregătite special pentru ei, de confortul şi eleganţa hotelului orădean, atmosfera fiind întreţinută de corul "Angeli", care a interpretat un minunat concert de colinde şi de trupa de cabaret a unităţii hoteliere. Conform tradiţiei lanţului hotelier Continental, în data de 14 decembrie, va avea loc, la Palatul Parlamentului, întâlnirea managerillor şi angajaţilor tuturor unităţilor din ţară, ocazie cu care vor fi desemnaţi cei mai buni profesionişti ai companiei. (P)