1 august este o zi importantă pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor. În fiecare an, la această dată, se înaintează la termen în gradul următor, militarii pompieri care au îndeplinit sau îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv şi celelalte condiţii stabilite prin actele normative în vigoare.

Vineri, 31 iulie, la sediul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, a avut loc festivitatea de avansare în grad a 76 de pompieri militari, care au primit astfel recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.

Prin ordin al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, colonel Caba Sorin Mihai, au fost înaintaţi în grad 10 ofițeri (de la gradul de sublocotenent la locotenent) şi 66 de subofiţeri (25 de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant șef; 10 de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant și 31 de la gradul de sergent major, la gradul de plutonier).

Pentru profesionalismul de care au dat dovadă până în prezent, cadrele militare au fost felicitate de conducerea unităţii, precum şi de către ceilalţi colegi ai acestora.