Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat închiderea circulaţiei rutiere în zona centrală mâine, 12 octombrie, pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor prilejuite de Ziua orașului Oradea.

  

Comisia a aprobat închiderea circulației rutiere pe strada Madach Imre și strada Patrioților din Piața Ferdinand în intervalul orar 6.00 - 18.00. De asemenea, se închide circulaţia rutieră pe strada Aurel Lazăr în intervalul orar 6.00 - 15.00. În Piaţa Unirii, circulaţia rutieră va fi închisă în intervalul orar 13.00 - 22.00, iar circulaţia tramvaielor va fi blocată, temporar, pe durata desfășurării paradei militare.

Reamintim că mâine, 12 octombrie, începând cu ora 14.00, la Casa Memorială Aurel Lazăr (str. Aurel Lazăr nr. 13) va avea loc ședința festivă a Consiliului Local al Municipiului Oradea, iar ceremonia oficială din Piața Unirii (depunere de coroane, paradă militară) va începe la ora 15.00. După încheierea paradei militare, în jurul orei 17.00, în Piața Unirii va avea loc un concert folcloric extraordinar, cu intrare liberă, în cadrul căruia vor urca pe scenă artiști consacrați precum: Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Sava Negrean Brudașcu, Ionuț Fulea. Alături de ei vor urca pe scenă dansatorii și interpreții Ansamblului Profesionist Crișana.

Tot mâine, 12 octombrie, de la ora 20.00, la Teatrul de Stat Regina Maria va avea loc un recital de pian și vioară, susținut de Alexandru Tomescu și Mircea Sînziana cu o vioară Stradivarius. Prețul biletelor este de 10 lei, acestea fiind puse în vânzare la casieria Teatrului.