A fost confirmat oficial programul artiștilor care vor susține concerte în Orașul Faptelor Bune din cadrul Târgului de Crăciun Oradea 2022.

Între 16 și 22 decembrie, vizitatorii târgului se vor bucura de show-urile a peste 20 de artiști români de top. Peste câteva zile debutează la Oradea cea mai frumoasă săptămână de radio din an, Orașul Faptelor Bune, organizată de Radio Zu cu sprijinul Visit Oradea și al Primăriei municipiului Oradea.  Timp de o săptămână DJ-ii Radio ZU vor emite live, zi și noapte, din inima Târgului de Crăciun Oradea, pentru a strânge donații și a ajuta cât mai multe persoane care au nevoie de sprijin, pe platforma www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Celor nouă DJ Radio ZU li se alătură o pleiadă de artiști români consacrați, care vor susține concerte live în Piața Unirii, după următorul program: 16 decembrie - DJ Razz; 17 decembrie - Andia, Spike, Delia; 18 decembrie - Irina Rimes, Puya, The Motans; 19 decembrie - Cabron, Theo Rose, Taraful rutenilor; 20 decembrie - Vescan, Jo, Mario Fresh, Alexandra Stan; 21 decembrie - Noaptea Târziu, Nicole Cherry, Carla’s Dreams; 22 decembrie - Juno, Smiley, Mira, Lidia Buble.

Târgul de Crăciun din Oradea 2022 este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea.