În perioada 4-5 noiembrie, pe Autostrada A3 de la Câmpia Turzii, a avut loc „Transilvania Drag Race”, ultima ediție din acest an. Orădeanul Marius Bocra a obținut locul I pentru cea mai frumoasă mașină din show și locul I pentru interior. 

 

A treia și ultima etapă din acest an „Transilvania Drag Race” s-a desfășurat în perioada 4-5 noiembrie, în binecunoscuta locație de pe Autostrada Transilvania A3, Câmpia Turzii. Iubitorii de mașini au avut ocazia să admire cele mai puternice mașini, tuning show, car audio, dar și concursul de viteză, evenimentul reunind, în total, peste 150 de concurenți.

Și de această dată, Oradea a fost la înălțime, fiind reprezentată cu cinste de Marius Bocra. Tânărul a obținut locul I pentru cea mai frumoasă mașină din show (Best Of The Cars) și locul I pentru interior cu mașina portocalie BH28 BMG.

Din cadrul grupului ExtremeCars Tuning Oradea, condus de Marius Bocra și soția lui, Andreea, au participat încă două mașini care, de asemenea, s-au întors cu premii.

„În total, am venit acasă cu cinci premii. Suntem foarte fericiți! Nu ne așteptam!”, ne-a declarat Andreea Bocra.

De asemenea, Valentin Bereczki, împreună cu fiul său, Adonis Bereczki, au câștigat premii frumoase în cadrul competiției. Astfel, cu mașina lor, Opel Vectra B - BH72AXE, cei doi orădeni au obținut locul 2 pentru interior și locul 3 Best Of Show.

„Noi am luat cu Ford Focus BH28BMG locul 1 - Best Of The Show și locul 1 pentru interior. Florin Gurău a luat cu Vento - BH88GRF locul 3, grupa: Paint. Sunt trei modele foarte reușite ce fac parte din project By ExtremeCars Tuning Oradea, și ne mândrim cu ele”, a menționat interlocutoarea noastră.

Logo-ul portocalei orădene este ,,Follow your dreams”, iar pentru deținătorul mașinii, Marius Bocra, aceasta înseamnă: ,,Visează ca și cum ai trăi în eternitate și trăiește ca și cum ai muri astăzi!”