Orădeanca Natalia Bendre are 10 ani și este elevă la Liceul Don Orione Oradea, în clasa a III-a. Tânăra a fost selectată să reprezinte România la Campionatul Mondial al Artelor din SUA. În acest an, din cauza pandemiei de Covid-19, evenimentul se desfășoară online.Natalia este un copil deosebit: darnică, sufletistă și iubitoare. Pasiunile ei sunt muzica, modelingul, dansul și pianul. La vârsta de 7 ani, a început cursurile de canto la Palatul Copiilor din Oradea, iar în prezent, urmează cursurile Șolii de canto „Enjoy Music Oradea”, sub îndrumarea profesorului Ovidiu Lazăr. A obținut premii importante, cum ar fi: Trofeul categoriei de vârstă - Angel Voice - Serbia 2019; Trofeul categoriei Festivalul Art Respect – Brașov – 2019; Trofeul categoriei la Festivalul Lira - de la Tăuții Măgherăuș (Baia Mare) 2019 și Premiul I la secțiunea Remember Artist, categoria 9-15 ani, în cadrul aceluiași festival. Totodată, Natalia este „Oficial Finalistă” a concursului FICCO, by Cezar Ouatu – Ploiești 2020, la categoria 6-32 ani.

Orădeanca activează ca model în cadrul agenției MModels Kids by MModels Romania, participand la diverse evenimente, printre care se numără Oradea Fashion Week 2019, atât în calitate de model, cât și de artist. În decembrie anul trecut, a luat parte la diverse concerte caritabile, pentru a-și oferi susținerea. Tinerei îi place muzica, în special stilul rock, visând să devină star internațional.

Natalia a fost selectată să reprezinte România la Campionatul Mondial al Artelor (World Championships of Performing Arts – WCOPA) din SUA, la secțiunile vocal și modeling, care se desfășoară în perioada 24 iulie – 2 august 2020. Pe această cale, Natalia a ținut să-i aducă mulțumiri pentru selecție Iolandei Deca, director național pentru România și Moldova.

Din păcate, în acest an, din cauza pandemiei de Covid-19, evenimentul a devenit unul virtual. „Așteptăm să ne revedem cu bine în 2021”, transmit organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.