Extrem de frumoasă și talentată, orădeanca Jasmina Alexandra Răsădean i-a „vrăjit” cu vocea sa pe cei patru antrenori de la „Vocea României”, interpretând impecabil piesa „I Put a Spell On You”.

În căutarea celei mai bune voci, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ajung să „se lupte” între ei care să dea următorul câștigător al trofeului „Vocea României”. Chiar dacă pentru unii antrenori este primul sezon împreună, pe lângă tensiunea competiției, cei patru se distrează de minune, dar se și „ceartă” atunci când vine vorba de un concurent puternic.

S-a întâmplat și în cazul tinerei Jasmina Alexandra Răsădean, din Oradea, în prezent, elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, unde studiază canto muzică ușoară, după ce, în clasele primare și gimnaziale, a studiat pianul și flautul.

Primul jurat care s-a întors spre Jasmina, fermecat de maturitatea și forța vocii acesteia, a fost Irina, care a întrebat-o: „Cum te numești, minune?” La scurt timp, s-au întors și celelalte trei scaune, însă doar unul dintre jurați a reușit s-o cucerească pe concurentă.

Punctând performanța pe care tânăra artistă a reușit să o atingă la o vârstă atât de fragedă, Tudor Chirilă a afirmat următoarele: „Te felicit, în primul rând, pentru că știu sigur că la 16 ani nu aș fi avut maturitatea de a mă prezenta pe orice scenă în acest fel. De aceea, când văd un moment atât de bine pregătit, mi se pare absolut extraordinar. Pe de altă parte, mi se pare că 16 ani este o vârstă foarte complicată, mai ales din perspectiva alegerilor. Eu aș vrea să fiu muncitorul ăla care pune cărămidă cu cărămidă, sau un mic arhitect, care să te ajute pe tine să devii o voce mult mai bună decât ești acum”, a fost discursul cu care Tudor a reușit s-o convingă pe Jasmina să vină în echipa lui.

Pe contul său de Facebook, tânăra menționează că este din Oradea, dar acum trăiește în Arad.