Un tânăr cu probleme s-a căţărat, azi în jurul orei 14.00, peste balustrada de granit a Podului Ferdinand, ameninţând că se aruncă în râu. Lupu de la Oradea, cum este cunoscut tânărul, a început să urle pe podul central că s-a săturat să trăiască pe stradă.

Lupu de la Oradea a coborât sub unul dintre balcoanele de fier forjat ale podului,  strigând cât îl ţinea gura, spre groaza trecătorilor. Acolo a început să vocifereze, fiind în pericol de câteva ori să cadă în râu din cauza agitaţiei. Un trecător a sunat la 112, mai multe echipaje de poliţie sosind la faţa locului. Poliţiştii au intrat în vorbă cu el, reuşind în câteva minute să-l convingă să urce din nou pe pod. Printre zecile de orădeni care s-au oprit în zonă, Lupu de la Oradea a fost urcat într-o maşină a poliţiei şi dus pentru acordarea de ajutor medical.

Lupu de la Oradea, cum este cunoscut tânărul, nu este la prima „ieşire” de acest gen, fiind şi în trecut protagonistul unor acţiuni care au tulburat liniştea publică, dar au şi devenit virale pe internet.