Un accident în care au fost implicate două mașini în care se aflau 4 persoane s-a produs luni, în jurul prânzului pe raza localității Curtuișeni.

La locul indicat de apelant, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a mobilizat de urgenţă elicopterul SMURD și două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, care au intervenit cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Ajunși la locul producerii accidentului, echipajul de pompieri militari paramedici și cel medicale au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile de specialitate, iar trei bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 52 de ani, care prezentau diferite traumatisme și contuzii au fost transportați la spital.

În timpul desfășurării operațiunii de salvare, echipajul de stingere a incendiilor din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai au asigurat măsurile specifice de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului.