Pregătirile sunt în toi pentru o nouă ediție a celui mai colorat și distractiv festival pentru copii din județul Bihor.

Cetatea Oradea va găzdui și în acest an Festivalul Copiilor Oradea în ziua de 1 iunie. Programul evenimentului va include numeroase activități și atracții pentru copii, spectacole de teatru, jocuri și jonglerii, baloane, ateliere de creație, standuri cu dulciuri și multe alte surprize.

Perioada de înscriere pentru atracțiile din cadrul Festivalului Copiilor Oradea a început în data de 11 aprilie. Astfel, cei care doresc (atracții / activități / instalații gonflabile) să se alăture la Festivalul Copiilor Oradea în 1 iunie se pot înscrie online pe site-ul www.festivalulcopiilororadea.ro până la data de 18 mai, ora 12.00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toți pașii din formularul de înscriere disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (informații despre companie, produsele comercializate, informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat și puterea instalată necesară funcționării.

Festivalul Copiilor va avea loc pe 1 iunie, între orele 10.00 - 21.00, în Cetatea Oradea. Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea.