În acest sfârșit de săptămână, Oradea găzduiește cea de-a VI-a ediție a Festivalului Star Vivere Music Revolution, concursul în cadrul căruia cele mai bune voci de copii din România vor concura pentru câștigarea Grand Prix-ului festivalului, în valoare de 1.000 de euro.

Cei 86 de concurenți selectați din toată țara vor concura în cadrul celor opt categorii, după cum urmează: 4-7 ani, 8-10 ani A , 8-10 ani B , 11-13 ani A, 11-13 ani B, 14-16 ani , 17+ și grupuri.

„Și-n acest an, sunt prezente cele mai importante centre de pregătire muzicală pentru copii și adolescenți din România, copii talentați veniți din toată țara, alături de profesori, părinți, însoțitori. Din cauza lucrărilor de modernizare ale scenei Teatrului Regina Maria, festivalul se va desfășura în acest an, pe scena sălii Ambasador. Concursul va avea loc mâine, 16 noiembrie, începând cu ora 14.00, și se va desfășura pe parcursul mai multor ore, iar duminică, 17 noiembrie, de la ora 14.00, este programată Gala, în cadrul căreia va avea loc premierea câștigătorilor și recitalurile artiștilor invitați”, anunță Valeria Mișcuția, organizatorul acestui festival și președintele Asociației Star Vivere.

Potrivit acesteia, Festivalul Star Vivere Music Revolution este organizat, și-n acest an, cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, parteneri de la prima ediție ai festivalului.

Încă de la început, festivalul s-a remarcat printr-o excelentă organizare, condiții foarte bune oferite participanților, seriozitate, nivel înalt al calității concurenților selecționați, o bună vizibilitate și audiență și, mai ales, datorită juriului alcătuit de fiecare dată cu multă responsabilitate.

Juriul Star Vivere Music Revolution este format din personalități artistice incontestabile, artiști aflați în topul celebrităților. Începând cu Ovi Jacobsen și continuând cu Nico, Luminița Anghel, Doru Todoruț, Udi, Mihaela Tatu, Mihai Alexandru, Dan Manoliu - TVR, Mihaela Cernea, Cezar Ouatu, Alin Pascal și Crina Mardare, în exclusivitate într-un juriu la un festival, anul acesta, special guest star este nimeni alta decât Monica Anghel.

De altfel, cu un asemenea juriu, organizare și condiții oferite participanților, Festivalul Star Vivere Music Revolution nu se poate plasa decât în topul festivalurilor de acest gen din România.

Marele Premiu al festivalului, în valoare de 1.000 de euro, va fi oferit cu generozitate de Venezia Show Room Oradea.

Prin intermediul ziarului nostru, Asociația Star Vivere a ținut să aducă mulțumiri Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte Bihor, tuturor sponsorilor tradiționali și celor nou veniți, precum și tuturor celor fără de care acest proiect nu s-ar fi putut realiza, voluntarilor mari și mici în inima cărora bate, în ritmul muzicii, o inimă plină de iubire și pasiune pentru lucrul bine făcut.