Direcţia de Asistență Socială Oradea (DASO), instituție aflată în subordinea Consiliului Local Oradea ca direcţie de asistenţă socială, are, începând de luni, 1 martie,  un nou director, în persoana Ancăi Grama Sas.

Anca Grama Sas are 37 de ani și este absolventă a Facultății de Litere și a Facultății de Științe Juridice, cu masterat în administrație publică. Aceasta și-a început activitatea în Primăria Oradea, în anul 2009, ocupând postul de purtător de cuvânt al instituției până în această lună.

„Începutul primăverii aduce pentru mine o nouă etapă profesională cu multe provocări. Las în spate 12 ani de activitate în Primăria Oradea, ani în care am învățat multe și în care am încercat să facem lucruri bune, care astăzi se văd în oraș, Oradea s-a transformat într-un oraș frumos sub ochii noștri și asta mă face să fiu extrem de mândră că am făcut parte din echipa care a condus Primăria în toți acești ani. Direcția de Asistență Socială este o instituție cu activitate complexă, care a avut rezultate bune pe parcursul acestor ani. Voi continua proiectele începute și vom demara proiecte noi, în sprijinul cetățenilor aflați în dificultate”, susține Anca Grama, noul director al DASO.

„Drumul meu în administrație nu se oprește aici, începând de luni, 1 martie, mă veți găsi la Direcția de Asistență Socială Oradea, unde vă stau în continuare la dispoziție și sunt convinsă că vom colabora mai departe cel puțin la fel de bine”, menționează fostul purtător de cuvânt al Primăriei.

Direcția de Asistență Socială Oradea este o instituţie publică cu personalitate juridică, specializată în administrarea şi acordarea beneficiilor de asistenţă socială şi a serviciilor sociale, al cărei obiectiv este  asigurarea aplicării politicilor sociale în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi, precum şi altor persoane, grupuri sau comunităţi aflate în nevoie socială.