Structura mozaicului uriaș de flori din Parcul Libertăţii a fost finalizată datorită voluntarilor Fundației Comunitare Oradea.

Un filmuleţ postat zilele acestea pe pagina de Facebook a Fundaţiei Comunitare Oradea arată cum câţiva orădeni desfăşoară intens activităţi în Parcul Libertăţii: unii plantează flori, alţii tund iarba, iar alţii îngrijesc florile, care îmbracă frumos parcul, şi curăţă spaţiul verde de buruieni, totul într-o desfăşurare de forţe ca la carte.  

,,Structura mozaicului uriaş de flori din Parcul Libertăţii a fost finalizată, datorită voluntarilor noștri dragi. Mulțumim Carmen, Yry, Cristina G., Hanna, Raluca, Olivia, doamna Maria, Cristina R, Teodora, Lioara, Cătălin și echipei fenomenale de la CargoTrack - Monitorizare GPS”, anunţă reprezentanţii FCO.

În urmă cu două săptămâni, voluntarii Fundației Comunitare Oradea au început lucrările la structura mozaicului uriaș din flori.

„Un mozaic uriaș din flori în Parcul Libertății! Am fi super bucuroși dacă l-am putea crea cu ajutorul tău. Și, la fel de fericiți am fi, dacă, tot datorită ție, am putea strânge resursele de care avem nevoie pentru a ne continua activitatea”, menţiona, la acea vreme, FCO.

Din toamna anului trecut, Fundaţia Comunitară Oradea a început acțiunile de igienizare și amenajare peisagistică a parcului, pe care l-a transformat într-o grădină a inițiativelor civice. Până acum, aici au avut loc peste 70 de acțiuni de voluntariat, au fost plantate peste 8.000 de flori şi au fost organizate peste 50 de ateliere, evenimente și activități pentru orădeni. Toate acestea au fost posibile cu sprijinul a 62 de voluntari inimoși şi cu implicarea financiară a Lidl România prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi.

„Cu ajutorul tău, o să transformăm Parcul Libertății într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din țară. Dar, la fel de important, cumpărând una sau mai multe flori, ne vei ajuta să ne continuăm activitatea și programele pentru comunitățile din oraș și județ. Ne poți ajuta și altfel decât cumpărând o floare. Ne poți oferi o donație sau o sponsorizare, fie că ești persoană fizică sau juridică. Scrie-ne la adresa info@fundatiacomunitaraoradea.ro sau folosește direct formularul de sponsorizare de mai jos. Ȋţi mulţumim anticipat!”, conchid reprezentanții FCO.