Departamentul de Arte Vizuale din cadrul Facultății de Arte a organizat miercuri, 14 februarie, de la ora 19.00, spectacolul de modă Fashion Gate. Aflat la cea de-a V-a ediţie, evenimentul a avut loc în incinta Lotus Center Oradea.

 

În cadrul spectacolului, studenții de la specializarea modă - design vestimentar și-au prezentat propriile lucrări. Este vorba despre studenții din anul I: Ioana Georgescu, Anca Manea, Andrea Saraziu, Iulia Rotar, Alex Bobovszki, din anul II: Denisa Catai, Camelia Ambro, Diana Milaş, Loredana Pop, Zsuzsanna Major și din anul III: Daniel Pantea, Roxana Madar, Roxana Popa, Melisa Arvaş-Popa și Ioana Ionescu.

Invitaţi ai evenimentului au fost Marina Lup, Victor Maruscsak și lect. univ. dr. Amalia Judea. Modelele au aparţinut agenţiei Amalia Judea Management.

Coordonatorul lucrărilor a fost lect. univ. dr. Amalia Judea. Evenimentul a fost organizat de Amalia Fashion Models, în parteneriat cu Lotus Center, Departamentul de Arte Vizuale, Modă și Design Vestimentar al Facultății de Arte din cadrul Universității din Oradea.