Magicienii Eduard și Bianca revin la Oradea cu un nou spectacol și le promit iubitorilor de magie că vor avea parte de o experienţă nouă, total diferită față de tot ce au prezentat artiştii până acum.

 

Anul trecut, în luna octombrie, Eduard și Bianca au oferit publicului din Beijing, China, 32 de reprezentaţii din cele mai îndrăgite spectacole de magie şi, după spusele lor, a fost o experienţă din care şi interpreţii, şi publicul au avut foarte de multe de învățat. Cei doi magicieni revin în forță și orădenii vor fi primi care vor vedea ideile noi puse în practică cu ocazia producţiei artistice #Magic.

„#Magic este un spectacol de magie complet diferit față de ce ați văzut până acum. De ce să folosim cutii „misterioase” sau alte elemente de magie clasică? De ce nu am folosi telefonul din buzunarul tău sau chiar interacțiunea magică dintre om și o simplă proiecție?” - le transmite Bianca spectactorilor.

„Vă așteptăm la un spectacol bazat pe împletirea magiei cu tehnologia şi cu rețelele de socializare ce ne înconjoară. Vă invităm alături de noi să trăiți o experință unică în cadrul căreia sentimentele și trările voastre personale oferă adevărata atmosferă magică!

#MAGIC este un spectacol interactiv, original și unic, un spectacol prin care vrem să vă schimbăm complet percepția asupra magiei din secolul XXI”, a mai spus Bianca.

Spectacolul va avea loc în data de 22 februarie, de la ora 19.00, în Urban Place. Prețul unui bilet, achiziţionat din timp, este de 20 de lei, iar în ziua evenimentului preţul va fi 25 de lei. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani!