Într-un cadru festiv, ieri, la restaurantul Royal, din Oradea, situat pe Aleea Ştrandului nr.14, a avut loc o conferinţă de presă cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la deschiderea primului restaurant privat din oraş, imediat după Revoluţie. Csilla Pap, care este noul manager al localului, fondat de părinţii săi, Erna şi Lorand Pap, promite să dezvolte afacerea şi s-o ducă mai departe...

Csilla Pap este noul manager al restaurantului, iar invitat la evenimentul de ieri a fost dr. Bella Geza, oenolog şi proprietarul cramelor Wine Princess din podgoria Miniş, judeţul Arad, precum şi Erna Pap, care, alături de soţul său, Lorand Pap, sunt fondatorii firmei. Cu această ocazie a fost anunţată redeschiderea restaurantului care de acum va purta numele de Royal-steak & winehouse şi se doreşte a fi un demers modern şi plin de dinamism, orientat spre o clientelă avizată, elevată, la nivel european. Din 1983, în locul respectiv funcţiona restaurantul Zahana, iar din 1990 Lorand Pap şi-a înfiinţat firma. Din acest an responsabilităţile au trecut în grija fiicei sale Csilla Pap, care a efectuat o serie de lucrări de reabilitare şi reamenajare, păstrând ambientul iniţial. Localul dispune de o sală mare cu 80 de locuri, un separeu de 20 de locuri şi o terasă de vară cu 45 de locuri. "Demersul nostru se fondează pe ideea perfecţionării continue în materie de gastronomie modernă, mai ales în relaţia cu clienţii. Se doreşte o permanentă îmbunătăţire a conceptelor şi tehnicilor în materie de restaurant şi catering", a precizat managerul Csilla Pap.

În acest local select, pe lângă serviciile culinare cotidiene, se vor organiza periodic degustări de vinuri prezentate de specialişti în domeniu din ţară şi străinătate. Oferta conţine peste 60 de feluri de vinuri din podgoriile Recaş, Miniş, Diosig, Satu Mare, Jidvei şi alte 22 de podgorii din Ungaria.