În luna cadourilor, ERA Park îi invită pe cei mici la teatru. Compania orădeană Trendart - Comoara cu Povești sosește duminică, 15 decembrie, în centrul comercial, pentru a le oferi copiilor o poveste tradițională plină de învățăminte.

 

Piesa, adaptată de Ecaterina Mihăiescu Păun după populara poveste a lui Ion Creangă, se va juca începând cu ora 11.00, în sala de evenimente.

Adaptat vremurilor actuale, spectacolul conține și momente amuzante, dar și întâmplări cu tâlc, din care prichindeii pot învăța, de pildă, că este foarte important să fie generoși, buni și harnici, dar și să nu rămână indiferenți la suferințele celor din jur. Spectacolul „Fata Babei și Fata Moșului” s-a bucurat de succes în rândul celor mici, fiind prezentat, în ultima lună, în mai multe școli și grădinițe din judeţul Bihor.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu, Loredana Ionaș și Daniel Teszler.

Regia artistică este semnată de Mihai Păun, regizor invitat din Galați, scenografia este semnată de Csuri Emese, iar mixajul și înregistrarea în studio au fost asigurate de ing. Veres Laszlo. Managementul trupei este asigurat de Marius Aron și Eric Christian Aron.

Toți cei interesați sunt așteptați cu drag la spectacol. Intrarea este liberă!