Consiliul Județean Bihor organizează joi, 20 ianuarie, ora 10.00, o dezbatere publică pe tema: Proiect de Hotărâre privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027.

Cei care doresc să participe la discuții trebuie să se înscrie în prealabil. Solicitarea de înscriere la dezbatere se va trimite la adresa de e-mail: registratura@cjbihor.ro până la data de 19 ianuarie, ora 15.00 şi trebuie să cuprindă - numele și prenumele; dacă este cazul, instituția/ compania/ asociația pe care o reprezentați; modalitatea de participare: fizic sau online.

Participarea în format fizic se va face în ordinea în care a fost primită solicitarea la adresa de e-mail mai sus menționată, în limita locurilor disponibile din sală, în așa fel încât să fie respectate regulile de distanțare fizică stabilite de autorități. Persoanele care vor dori să participe online vor primi până joi dimineața, la ora 09.00, link-ul prin care se vor conecta pe platforma ZOOM.

Dezbaterea va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean Bihor, la etajul I, adresa: str. Parcul Traian, nr. 5.

Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor 2021-2027 poate fi consultată pe website-ul instituției, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații Publice/ Transparență/ Transparență Decizională.