Având în vedere noile reglementări adoptate joi de Guvernul României, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de azi, 18 mai, se reia activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul).

„Pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui, toate spațiile din cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul) sunt dezinfectate zilnic, iar la fiecare intrare, vizitatorii au la dispoziție dezinfectant. Tot ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, toți comercianții au fost anunțați că nu mai au voie să-și desfășoare activitatea fără a fi dotați cu mască de protecție, mănuși și dezinfectant”, a precizat purtătorul de cuvânt al ADP Oradea, Loredana Buz.

De asemenea, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de azi, 18 mai, programul piețelor va fi modificat. Astfel, acestea vor fi deschise de luni până vineri, între orele 7.00-19.00, sâmbăta, între orele 7.00-17.00, urmând ca duminica să fie închise.