OTL invită cetățenii la plimbări de agrement cu tramvaiul de epocă și autobuzul turistic.

„Tramvaiul de epocă va circula și luni, 21 iunie, iar autobuzul Cabrio va circula luni, 21 iunie, conform programului pentru zilele de sfarsit de săptămână”, anunță reprezentanții OTL SA într-un comunicat de presă.

Aceștia reamintesc călătorilor că au loc zilnic, de luni până vineri, plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio, care va efectua curse începând cu ora 12.00, la interval de o oră, până la ora 19.00 (ultima cursă), iar sâmbăta şi duminica, dar şi luni, 21 iunie, începând cu ora 11.00, la interval de o oră, până la ora 18.00. Autobuzul va opri în următoarele staţii de pe traseu: P-ţa Unirii - Universitatea Partium - Autogara Decebal - Grădina Zoologică - Muzeul Ţării Crişurilor - Oficiul de Cadastru - Universitate - Cimitirul Rulikowski - Universitate - Oficiul de Cadastru - Muzeul Ţării Crişurilor - Biserica cu Lună - P-ţa 1 Decembrie/Bloc Turn - Centrul Civic/CEC - Magazinul Crişul - Şirul Canonicilor - Gara Centrală - Episcopia Ortodoxă - Parcul Traian - Iosif Vulcan - P-ţa Ferdinand - P-ţa Unirii. Preţul unui bilet pentru adulţi este 10 lei, iar pentru copii 5 lei. Biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua câte o singură cursă, în fiecare sâmbătă şi duminică, şi, în plus, luni 21 iunie 2021, din cap linie Nufărul, începând cu ora 16.00, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - P-ţa Unirii - Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, cu maxim 15 minute înainte de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport. Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

„Călătorii sunt rugaţi să respecte, în continuare, regulile în vigoare, privind purtarea măştii de protecţie. În cazul în care condiţiile atmosferice nu vor fi prielnice (vor fi averse de ploaie), cursele nu se vor efectua”, mai transmit reprezentanții OTL.