Sub genericul „Do Halloween Art”, Asociația Culturală Do Art Oradea organizează cel de-al treilea concurs fără limită de vârstă, cu termen de înscriere 3 octombrie - 4 noiembrie 2022.

Do Art Oradea organizează cel de-al treilea concurs fără limită de vârstă - „Do Halloween Art”, ediția I, online, cu termen de înscriere 3 octombrie - 4 noiembrie 2022, afișarea rezultatelor având loc în 6 noiembrie 2022.

Regulamentul se poate găsi pe site-ul Asociației Culturale Do Art Oradea https://doart.ro/ sau pe grupul de facebook al concursului: https://www.facebook.com/groups/concursuldohalloweenarted1

„La acest concurs, costumația de Halloween este recomandată, dar nu obligatorie. Fiecare concurent este liber să aleagă dacă dorește să fie în ton cu tradiția Halloweenului”, anunță Henrietta Varady, președinta Asociației Culturale Do Art Oradea.

Potrivit acesteia, concursurile online organizate de Do Art Oradea au ca scop promovarea tuturor copiilor, adolescenților, tinerilor, și nu numai, care au un talent artistic special.

„Prin mediul online, concurenții au posibilitatea de a participa de la distanță, fără să își facă griji de tracul de scenă. Chiar și la o înregistrare video (cerință obligatorie pentru secțiunile de muzică, teatru și dans) există emoții, o înregistrare reușită necesitând mult timp și răbdare. Paleta largă a secțiunilor prezente în regulamentul acestui concurs online oferă șansa oricărui participant de a-și etala talentul”, menționează Henrietta Varady.

Asociația Culturală Do Art Oradea susține arta și frumosul prin lecții de pian, copiilor (minim 5 ani), tinerilor și tuturor celor care doresc să se exprime prin muzică. Do Art Oradea are sediul pe strada Evreilor Deportați nr. 47 în Oradea, județul Bihor, iar președintele asociației este Varady Henrietta, cadru didactic asociat la Universitatea din Oradea - Departamentul Muzică, de asemenea, este artist instrumentist la Teatrul Regina Maria din Oradea. În prezent, este student doctorand în an terminal la Universitatea de Vest din Timișoara - Școala Doctorală de Muzică și Teatru, ultimele studii finalizate fiind master în pian la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.