Alexandru Bondar, campion modial de dresaj la categoria a 2-a în 2015 la FMBB 2015,  participă şi anul acesta la Gorliz (Spania),  la Mondioring World 2017 la categoria a 3-a.

Începând de miercuri, în Spania, la Gorliz, într-un decor din mitologia bască, a început Mondioring World, eveniment care se va încheia duminică. În cadrul acestei competiții vor participa cei mai buni 83 de câini din toată lumea împreună cu conductorii acestora. Este cel mai exigent campionat mondial Mondioring anual, unde conductorul trebuie să îşi susţină şi conducă câinele pe drumul succesului cu diverse exerciţii de disciplină, sărituri şi apărare. Orădeanul va reprezenta România la fel ca în ultimii ani împreună cu alţi 4 conaționali. Alexandru Bondar a urcat pe podium de multe ori până acum şi reamintim câteva titluri remarcabile obținute de acesta. În 30 aprilie 2017, la Halle (Germania), Alexandru Bondar a rămas în istoria chinologiei până în prezent ca fiind primul român care a urcat pe podiumul mondial la cea mai înaltă categorie a dresajului canin, respectiv în Mondioring. În luna ianuarie 2017, la Corint (Grecia), a câştigat campionatul Greciei de dresaj pentru ciobăneştii belgieni. În martie 2017, la Salonic, a câştigat premiul I la categoria a 3-a, iar în 22 iunie, la Arad, a câştigat Campionatul Mondioring al României, competiție care a certificat calificările pentru acest mare eveniment care a debutat miercuri.

Pasiunea lui Alexandru Bondar a început acum 25 de ani şi datorită acesteia continuă să ne surprindă cu succesele binemeritate. Îi dorim lui Alex şi ciobănescului belgian Malinois, Dilara, membru de bază a canisei of Braveheart Oradinum Malinois, mult succes în competiție.

Mai multe detalii despre Alexandru Bondar şi pasiunea lui în ceea ce priveşte ciobăneştii belgieni Malinois găsiţi pe site-urile clubdresaj.ro, braveheartmalinois.ro sau pe pagină de facebook Malinois Braveheart Oradinum.