Angajații unei ferme de pui din localitatea Ciumeghiu s-au intoxicat cu substanțe necunoscute. Opt dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

18 angajați au ieșit din hală în momentul în care s-au simțit rău, iar până acum opt au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, a declarat că sesizarea viza patru angajați ai unei ferme de pui care se simt rău. Ajunse la fața locului, echipajele au evaluat cei 18 angajați care au ieșit din hala în care se aflau, acuzând stări de rău.

Purtătorul de cuvânt al ISU Crişana spune că opt angajați au avut nevoie de ajutor medical, acuzând dificultăți de respirație și dureri puternice de cap. Dintre aceștia, unul a refuzat transportul la spital, iar ceilalți şapte au fost duși la unitatea medicală. Întrebată despre substanțele care ar fi putut provoca intoxicația, Camelia Roşca a spus că echipele de intervenție nu știu despre ce este vorba, având în vedere că în hala în care erau angajații nu erau îngrăşăminte. A fost chemat și un echipaj chimic, biologic, radiologic şi nuclear din Arad, întrucât echipamentul de pe mașina aparţinând ISU Bihor este la calibrat.