Trupa Ad Hoc, formată în anul 2009 în Oradea, s-a impus pe piaţa muzicală prin stilul nonconformist, unic şi proaspăt, punctând de-a lungul anilor colaborări cu trupe ca Phoenix, Taxi sau Partizan. Vineri seara, artiştii se opresc acasă, în cadrul turneului naţional pe care-l fac cu spectacolul "2 fire 2 paie”. Invitatul special al serii este actorul Ciprian Ciuciu.

 

"2 fire 2 paie” este un proiect unic, flexibil şi acustic, format de Sergiu Corbu Boldor şi Igor Antoniuc, ambii făcând parte din trupa Ad Hoc, trupă ce a fost formată în 2009 la Oradea. Artiştii şi-au dezvoltat, atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi, un stil sincer, unic şi proaspăt.  În repertoriu, au fost alese piese din mai multe genuri muzicale: folclor, rock, pop rock, alternativ etc. Toate sunt interpretate într-un stil propriu, jonglând cu mai multe instrumente: chitară, chitară bass, vioară, caval, sample, voci etc.

La concertul de vineri din Oradea de la Moszkva Cafe, invitatul special este Ciprian Ciuciu Pitz, actor la Teatrul Regina Maria. Artiştii nu sunt la prima întâlnire, ei susţinând diverse spectacole de poezie şi improvizaţie muzicală. De această dată promit că vor surprinde publicul cu momente noi şi proaspete!

Artiştii şi-au pus în minte să schimbe lumea în care trăim în ceva mult mai frumos. Ceea ce fac, felul lor de a fi, repertoriul ales şi reacţiile publicului sunt dovezi că, de fiecare dată când se adună, reuşesc să aducă îmbunătăţiri vizibile vieţii de zi cu zi.

Concertul  va avea loc azi, 18 martie la Mosckva Cafe, cu începere de la ora 20.00. Intrarea este liberă.