Veste şoc în presa locală. Jurnalistul Andrei Şandor a decedat sâmbătă, 14 iulie, în urma unei embolii pulmonare. Iniţial, toate informaţiile conduceau către ipoteza unui stop cardio-respirator. 

 

Jurnalistul Andrei Şandor (Bihorştiri, Radio Sonvest, Naţional FM, etc.) a decedat sâmbtă, 14 iulie, în urma unei embolii pulmonare. Din primele informaţii lui Andrei i s-a făcut rău pe stradă, unde a primit primele îngrijiri medicale din partea unui echipaj medical chemat chiar de el. Ulterior a refuzat internarea, dar la câteva zeci de minute i s-a făcut din nou rău. Al doilea echipaj ajuns nu a mai reuşit să facă nimic pentru Andrei, jurnalistul de 42 de ani a încetat din viaţă. Andrei nu era în evidenţa medicilor ca suferind de boli cardio vasculare sau alte afecţiuni cronice. Jurnaliştii de la Redacţia Crişana, cu care s-a aflat în relaţii colegiale, sunt împietriţi de durere la aflarea teribilei veşti. A murit de Ziua Naţională a Franţei, a doua lui patrie, pe care o iubea nespus...

Ceremonia funerară va avea loc, miercuri, 18 iulie 2018, începând cu ora 14.00, la capela Haşaş din Cimitirul Municipal Oradea.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Redacţia