Berbecul

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dumneavoastră într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur.

Taurul

Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită la ceas de seară vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie care va bucura întreaga familie.

Gemenii

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii sau jocuri de noroc, căci nu vă avantajează şi aţi putea pierde o sumă importantă de bani. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile.

Racul

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea dumneavoastră fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori!

Leul

În jurul dumneavoastră sunt multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize prea puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur.

Fecioara

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Dar nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dumneavoastră sunt excelente, însă trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare.

Balanţa

Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord.

Scorpionul

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dumneavoastră vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie.

Săgetătorul

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi ca totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare şi acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor.

Capricornul

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Pe acasă este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată.

Vărsătorul

Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma foarte tare. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte.

Peştii

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără nici un rost. Sunteţi cam nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dumneavoastră în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile.

ARIADNA