Titlurile zilei
-
Ce au discutat Viktor Orban și Ilie Bolojan la Palatul Victoria - Bolojan, invitat la Budapesta Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Miercurea-Ciuc, că întâlnirea dintre premierul României, Ilie Bolojan, şi cel al Ungariei, Viktor Orban, a fost una „foarte bună şi constructivă”.
-
În zona Căii Bihorului - Dezvoltare fără haos urbanistic Primăria Oradea a finalizat planul urbanistic pentru aproximativ 577 de hectare din nordul orașului. Autoritățile promit o dezvoltare coerentă, cu infrastructură, spații verzi și instituții publice planificate din timp, evitând greșelile din cartierele dezvoltate haotic.
-
Trafic restricționat în mai multe zone din Oradea - Lucrări ample pe străzi și calea ferată Mai multe străzi din Oradea vor fi închise temporar, total sau parțial, din cauza unor lucrări de canalizare, asfaltare și modernizare, inclusiv la trecerile la nivel cu calea ferată.
-
Autostrada Transilvania - Încep lucrările pe lotul Chiribiș-Biharia Compania Națională de Investiții Rutiere a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru lotul de 28,5 km, care traversează județul Bihor. Execuția începe pe 24 iulie, iar constructorul are la dispoziție 18 luni să finalizeze cei peste 70 km între Nușfalău și Borș.
-
În al treilea pachet de măsuri fiscale - Reforma pensiilor speciale Vicepremierul Tanczos Barna a afirmat, marți, că reforma pensiilor speciale va fi inclusă cel mai probabil în al treilea pachet de măsuri fiscale, menționând că vârsta de pensionare va crește pentru cei care beneficiază de aceste venituri și pensia nu trebuie să fie mai mare decât salariul.
-
„România va dispărea definitiv de pe piața turistică internațională” - Turismul îngropat din pix Turismul de incoming reprezintă o formă de export, exact ce are nevoie România pentru a aduce bani în țară, iar printr-o eventuală renunțare la participarea la târgurile internaționale de profil țara ar dispărea de pe piața turistică internațională, consideră Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT).
IN MEMORIAM
- 01 Septembrie 2009
- Citeste

prima pagina
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
Azi, 1 septembrie
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
APIA Bihor - verificarea suprafeţelor de teren declarate pentru primirea sprijinului financiar
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
Ne-aţi solicitat, vă răspundem - Expirarea perioadei de inactivitate temporară
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
CECCAR şi membri cu statut de inactivi
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
Liga I la fotbal - Dinamo a câştigat în Ghencea
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
12 stranieri pentru meciurile cu Franţa şi Austria
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
Rulmentul Braşov a câştigat Turneul Campionilor
- 01 Septembrie 2009
- Citeste
Foto Crişana
Crişana Digitală
Când Mark Rutte, secretarul general al NATO, a afirmat, grandios și eroic, aproape „churchillian”, pe 9 iunie, că „acum suntem toți pe flancul estic”[1], lumea a luat declarația ca pe un gest diplomatic elegant, o formă de altruism contextual și de solidaritate simbolică cu țările de pe Flancul Estic al Alianței, cele mai expuse scenariului unei agresiuni a Rusiei. Dar s-ar putea ca în spatele acestei formule să nu fie doar gentilețe diplomatică și încurajarea aliaților central și est-europeni postcomuniști să nu se simtă singuri în fața Rusiei, ci chiar miezul unei posibile soluții europene pentru noua ordine de securitate de pe continent.

Cetățeanul surmenat
O știre a făcut înconjurul țării. La congresul PNL, în timp ce comisia electorală număra voturile, singurul candidat pentru funcția de președinte al partidului, Ilie Bolojan, aduna gunoaie aruncate de colegii săi prin sală. De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, asta face și la Palatul Victoria, adună gunoiul după: Ciolacu, Ciucă, Dăncilă... * Ei, dar „s-a meritat”! Abia ales președinte al PNL, bihoreanul și-a serbat victoria, la un restaurant select din Capitală, sub paza SPP...
Crişana TV
Duminică, 20 iulie, Beiușul a găzduit un eveniment cu o deosebită încărcătură spirituală: centenarul prezenței în urbea de pe Crișul Negru a Surorilor oblate asumpționiste.
Intrebarea Zilei
Credeți că este utilă participarea României la Târgurile internaționale de turism?