Stadion: Universitate din Oradea

Spectatori: aproximativ 100

Marcatori: Neaga 39, Fărcuța 42, Giura 49, Gruie 67 (autogol), Urbanowschi 87, Pocian 90 (11m) / Gruie 35, Dumbrăveanu 62

Universitatea: Danciu (25 S. Pop) – Bulz, Pocian, Tegzes, D. Jurcă, David (82 Baran),Giura, Briciu (69 Urbanowschi), Fărcuța, Suwan (81 Ilieș), Neaga. Antrenori: Gheorghe Dumitrescu și Lucian Stance.

CSO: Plisco – Cr. Ștefan, R. Bogdan, Dumbrăveanu (77 L. Bercea), Popa, Norocea (85 P.Ștefan), Pirtea, Gruie, Haica (60 Lazea), Gavriș.

Antrenor: Sandu Balaj.

Arbitri: Radu Bitea - la centru;  Alexandru Corb și Adina Popa -asistenți. Observator AJF Bihor: Alexandru Herman.

Ultima etapă din Liga a IV-a a programat, pe terenul de la Universitate, un meci deosebit de atractiv în care liderul campionatului, Universitatea Oradea, a întâlnit „specialista” remizelor din acest sezon, CSO Ștei, iar spectatorii prezenți au asistat la o „luptă” adevărată, dar sportivă.

Chiar dacă porneau cu prima „șansă” în această partidă „studenții” orădeni au trebuit să se întrebuințeze serios pentru a obține victoria, una meritată de altfel, cu specificația clară că diferența înregistrată la final nu este în concordanță cu evenimentele derulate pe dreptunghiul verde. Gavriș (8) a trimis o lovitură de cap la poarta gazdelor pentru ca aceștia să riposteze prin Suwan (13, 17), fără eficiență însă, ca și „ghiuleaua” lui Gruie (19) care a ocolit de puțin cadrul porții. Oaspeții au deschis scorul (0-1) în urma unei lovituri libere exectată de Gruie (35), însă au fost egalați (1-1) destul de repede prin reușita lui Neaga (39) dar orădenii au și preluat conducerea înainte de pauză (2-1) prin Fărcuța (42). Echilibrul a fost „rupt” de asistentul Corb care nu a semnalizat un off-side clar ca lumina zilei (apropo, a fost o zi splendidă de toamnă târzie) și Giura a profitat mărind diferența (3-1). O fază din nou interesantă s-a consumat în careul șteienilor, când Briciu (57) a fost clar faultat, însă centralul partidei a rămas insensibil. Șteienii au redus din handicap (3-2) când Dumbrăveanu a înscris din apropiere, însă nu au mai avut forță să revină în joc după devierea nefericită a balonului în proprie poartă (4-2) a lui Gruie (67). Plisco a fost pe fază la șutul din unghi expediat de Neaga (79) pentru ca „torpila” lui C. Popa (81) să ocolească milimetric bara laterală. Urbanovschi (87) și-a trecut numele pe lista marcatorilor (5-2) cu o reușită din interiorul careului mare, pentru ca scorul final (6-2) să fie stabilit de Giura (90) care a transformat o lovitură de pedeapsă. Prin acest succes „studenții” orădeni vor „hiberna” în fotoliul de lider, în timp ce șteienii ocupă un onorabil loc șapte, unul mulțumitor așa cum era catalogat de Dănuț Pașca vicepreședintele grupării, prezent la meci.