Într-un decor hibernal, Izvorul Cociuba Mare şi Luceafărul Lotus Felix s-au confruntat sâmbătă într-un meci de verificare. Echipa de liga a III-a s-a adaptat mai bine condiţiilor meteo şi s-a impus cu 1-0, după golul reuşit de Şuteu în minutul 60. "A fost mai mult patinaj decât fotbal, pe un teren îngheţat şi pe o vreme imposibilă. Am rezistat o oră în faţa unei echipe mai bune, al cărei plus de experienţă s-a văzut în joc", a afirmat Sorin Nan, antrenorul gazdelor, care nu i-a putut utiliza pe Bene, Ţirban, Ad. Chiş, Ursuţ, Hodişan.
Cu toate că a câştigat, Florin Farcaş a admis că Luceafărul-Lotus nu a strălucit. "Ne-am prezentat puţin mai modest decât cu alte ocazii. Cred că şi oboseala a fost de vină", a spus directorul tehnic, care-l aşteaptă la echipă pe fundaşul Ilie Muşuroaia care s-a pregătit în pauza competiţională cu FCM Târgovişte. "Dacă nu ni se oferă suma solicitată în prima fază, va reveni la noi. Avem nevoie de el în defensivă", a adăugat Farcaş.
Izvorul: Şut - Coste, Chiricheu, Pavel, Fazekas, Irimie, Mateuţ, Barani, David, Budean, Tule. Au mai intrat: Lazea, Ardelean, Ilieş. Antrenor: Sorin Nan.
Luceafărul Lotus: Goia - Letan, Ardelean, Iova, Cipău - Bud, Ghilea, Filip, Ember - Şuteu, Jurge. Au mai jucat: Câmpan, C.Pop, Jude, Grosu, Briciu, Cuc, Ţârlea. Antrenor: Lucian Ciocan. Director tehnic: Florin Fărcaş.
Dacă Luceafărul Lotus va mai disputa un amical până la reluarea campionatului, mâine, de la ora 13.00, în deplasare, cu CS Ineu, Izvorul Cociuba Mare efectuează de ieri un cantonament la Pădurea Neagră.