De o săptămână, Librăria Universitaria din Oradea îşi desfăşoară activitatea într-un alt sediu, aflat pe strada Roman Ciorogariu nr. 4, vizavi de Episcopia Ortodoxă a Oradiei, într-un spaţiu mult mai mare şi mai primitor decât fostul sediu, de pe strada Vasile Alecsandri nr. 15.

Astfel, dacă la fostul sediu Librăria Universitaria îşi desfăşura activitatea pe o suprafaţă de 26 mp, în noul sediu aceasta beneficiază de 73 mp. Plus că, odată cu mutarea într-un spaţiu mai generos, s-a îmbogăţit şi oferta de carte, un exemplu în acest sens fiind cărţile din domeniul legislaţiei rutiere, care sunt întotdeauna la mare căutare. Încă de la apariţia acesteia în peisajul cultural orădean, librăria a găzduit cele mai noi titluri din domeniile: drept, psihologie, sociologie, asistenţă socială, relaţii publice, mass-media şi comunicare, filozofie, ştiinţe politice, ştiinţe economice, geografie, informatică, matematică, istorie, sport, lingvistică, medicină, religie, artă, relaţii internaţionale, politici publice, dar şi reviste de specialitate. Tot aici există şi foarte multă carte la reducere. De asemenea, pot fi cumpărate şi produse de papetărie. "O noutate este faptul că la librăria noastră se aduce şi carte la comandă. Indicat ar fi să lucrăm cu editura respectivă, pentru că, în principiu, toate editurile cu care lucrăm se mişcă foarte repede. De asemenea, avem cărţi legate de agricultură, care nu se prea găsesc în Oradea", a precizat Corina Zmole, proprietara librăriei. Interlocutoarea noastră a mai menţionat că în viitor, în cadrul unei colaborări cu artiştii şi scriitorii locali, intenţionează să găzduiască, periodic, noi expoziţii şi lansări de carte.

Programul librăriei este de luni până vineri, între orele 9.00-18.00, iar sâmbăta, între orele 10.00-14.00. De asemenea, librăria are o adresă de mail: contact@librariauniversitaria.com, un site - www.librariauniversitaria.com, precum şi o pagină pe facebook.