A devenit deja o obişnuinţă ca echipele bihorene de tenis de masă să participe în campionatele organizate în judeţele maghiare, Bekes, respectiv Hajdu-Bihar. Din câte se pare, începând de luna viitoare, bihorenii practicanţi ai sportului cu mingea de celuloid vor avea parte de o întrecere judeţeană similară celei din ţara vecină. Iniţiatorul proiectului este Asociaţia Tinerilor Salontani (ATS), care doreşte înfiinţarea unui campionat judeţean pentru echipe.
„Interesul foarte mare pe care echipele bihorene l-au manifestat pentru campionatele din Ungaria ne-a determinat să încercăm organizarea unei întreceri de amatori, care să aibă loc aici în judeţul nostru. Aşteptăm participarea unor echipe formate din minim cinci jucători, iar dacă va fi interes dorim să organizăm şi un campionat pentru juniori. Ne-am propus organizarea unui campionat de 10-12 echipe, cu etape lunare, prin preluarea sistemului competiţional folosit cu succes în Ungaria. Suntem în căutarea unei săli corespunzătoare în care să aibă loc aceste etape", a precizat Csepregi Sandor (foto), conducătorul ATS Salonta.
Cei interesaţi să participe la această competiţie pot obţine detalii chiar de la principalul organizator, la numărul de telefon 0724/064.268.