La conferinţa de presă de după partida CSM Leonardo Oradea - Elba Timişoara (scor 77-85), ambii tehnicieni prezenţi au fost de acord că, deşi victoria a revenit echipei de pe Bega, "balanţa putea înclina" în favoarea oricărei echipe.

"Diferenţa a fost făcută de apărare"
Dragan Petricevic (antrenor Elba Timişoara): "În jocul de astăzi, diferenţa a fost făcută de jocul din apărare. Noi am schimbat mult în defensivă, punând probleme echipei orădene. În ultimul sfert, în momentele cheie, am avut un plus de luciditate.
Am jucat această partidă cu "cuţitul la os", pentru că o înfrângere ne-ar fi îndepărtat de play-off, chiar dacă campionatul este doar la jumătatea sa. Ne aşteptam la un meci greu, mai ales că noi veneam după o înfrângere dureroasă, acasă, cu Atlassib Sibiu, iar orădenii după o victorie mare, cu Mobitelco Cluj-Napoca, deci aveau un moral mai bun decât noi. Dar, important este că am reuşit să ne mobilizăm şi să câştigăm acest joc. Consider că echipa orădeană ar merita un loc mai bun în clasament, dar şi ea a pierdut multe partide pe final de joc. Trebuie însă să înţelegem că toate echipele s-au întărit în acest campionat şi niciun joc nu este uşor".

"Pentru unii, vacanţa a venit mai devreme"
Veres Attila (antrenor secund CSM Leonardo Oradea): "Felicit echipa din Timişoara care astăzi a jucat mai bine ca noi şi s-a impus meritat. Oboseala acumulată în partida cu Mobitelco Cluj-Napoca s-a resimţit, din păcate. Nu am reuşit să ne apărăm bine, iar în atac a fost dezastru, în multe momente ale jocului.
N-a fost ziua noastră, pentru că nici jucătorii noştri de bază n-au evoluat la adevărata lor valoare. Ne-am dorit mult victoria, dar pentru unii jucători vacanţa a venit prea devreme."